magnesium-500

Floradix Magnesium

Voel je lekker energiek!

De Floradix familie is uitgebreid met Floradix Magnesium. En dat is goed nieuws voor iedereen die zijn gezonde voeding en –leefstijl wil aanvullen met een belangrijk mineraal voor onze gezondheid: magnesium. Floradix Magnesium is een vloeibaar elixir gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium.

Waarom magnesium?

Magnesium is belangrijk voor veel processen in ons lichaam.
Zo ondersteunt magnesium het energieniveau en is het goed voor de spieren.

Energiemineraal
Magnesium is een multitalent onder de mineralen: het stuurt diverse processen aan in het lichaam. Van nature zit het mineraal in zaden, noten en groene groenten. De voedingsstof draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige invloed op de gemoedstoestand. Daarnaast bevordert magnesium de energiestofwisseling en draagt het bij aan het behoud van sterke botten. Hoe fijn is het dat Floradix Magnesium erin geslaagd is om een goed opneembare vorm van magnesium in vloeibare vorm te ontwikkelen!

Lekker fruitig
Floradix Magnesium smaakt lekker fruitig en is perfect als je moeite hebt met het slikken van pillen. Ben je vegetariër? Ook dan is Floradix Magnesium geschikt.

floradix-magnesium-web1

Floradix Magnesium:

• bevat een goed opneembare vorm van magnesium

• één maatbekertje = 67% van de dagelijkse magnesiumbehoefte

• is gemakkelijk in te nemen

• smaakt heerlijk

• bevat geen chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Hoe gebruik je Floradix Magnesium?

Floradix Magnesium is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Eén maatbekertje van 20 ml per dag (bij voorkeur voor de maaltijd in te nemen) is voldoende voor ongeveer 2/3 van de dagelijkse magnesiumbehoefte. De fles goed schudden voor gebruik en na gebruik in de koelkast bewaren.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, evenals een gezonde leefstijl.